top of page
Zoeken

Meet the new interns 2023

Bijgewerkt op: 15 mrt. 2023

Cindy, Dremane, Dina, Rayan, Salina en Ahmad zullen de komende maanden bezig zijn met hun schoolopdrachten, leerdoelen en uiteraard het versterken van www.dekids.netCindy


Hi, ik ben Cindy 25 jaar en studeer business event & Hospitality. In het eerste jaar van mijn studie heb ik stage lopen bij De Kids van Amsterdam en ik ben nu terug om afstuderen. De reden dat ik ervoor heb gekozen om bij De Kids mijn stage opnieuw te lopen, is omdat ik hier de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen. Natuurlijk werk ik ook met een heel leuk team. Naast mijn studie geniet ik ervan om mezelf op creatieve wijze uit te drukken, bijvoorbeeld door te bakken en schilderen.


Dremane


Mijn naam is Dramane, ik woon in Amsterdam zuidoost en ben twintig jaar oud. ik volg de opleiding Marketing en Communicatie op het ROC van

Amsterdam ik doe deze opleiding, omdat marketing belangrijk is om je doelgroep te bereiken. daarnaast voetbal ik graag.

Ik loop stage bij De kids, omdat ik het leuk vind om met jongeren te werken en ze te ondersteunen als ze hulp nodig hebben. Ook vind ik het mooi om te zien dat er veel plezier is om de werkvloerDina


Heehee mijn naam is Dina. Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Amsterdam oost.

Momenteel volg ik de opleiding Secretarieel/receptie op het ROC Westpoort. Voor de komende maanden zal ik stage lopen bij de kids van Amsterdam. Ik heb voor deze plek gekozen, omdat ik eigenlijk naar iets zocht om te combineren met mijn hobby en daar leek de kids van Amsterdam een goede plek voor. In mijn vrije tijd sport ik veel en ben ik vaak met vriendinnen. Daarnaast heb ik nog plannen om na het MBO verder te gaan studeren op het HBO.
Rayan


Ik ben Rayan en ben 20 jaar oud. Ik loop stage bij De Kids Van Amsterdam, ik ben een heel erg sociaal persoon en hou ervan om met mensen samen te werken. Mijn hobby’s zijn voetballen , gamen en gymen in mijn vrije tijd werk ik hiernaast ook als pakketen bezorger. Ik volg zelf nu de studie Sociaal werk & maatschappelijke zorg niveau 4. Deze opleiding duurt 3 jaar en ik zit nu in mijn eerste leerjaar. Ik heb niet voor niets De Kids Van Amsterdam gekozen ik heb informatie opgezocht op het internet wat ze allemaal deden en het trok me heel erg aan. Het leek me echt leuk om daar zelf ook deel aan te nemen bij De Kids omdat ik zelf graag om ga met mensen en kinderen. Het is een hele gezellige stage plek en er word goed gewerkt aan de projecten die we maken en organiseren.
Salina


Mijn naam is Salina Boasman, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Amsterdam Zuidoost waar ik al mijn hele leven woon. Ik zit op het MBO college Zuid daar doe ik de opleiding Eventproducer en ik zit inmiddels al in. Mijn 2ejaar. Ik vind het super leuk om evenementen te organiseren voor jong en oud daarnaast voetbal ik graag. Ik loop stage bij De kids omdat ik mij verder wil ontwikkelen in het organiseren van evenementen voor kinderen en ik vind het een mooi gebaar wat hun doen voor de kinderen en de mensen op hun heen.

Ahmad


Hallo allemaal mijn naam is Ahmad Flencis ben 19 jaar, ik doe marketing & communicatie als opleiding en Ik zit op ROC in Amstelveen op school. Ik heb eerder bij De kids Amsterdam stage gelopen en vond het een hele leuke stage plek, nu ben ik weer terug als stagiair bij De kids. Mijn hobby’s zijn gamen en voetballen.

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page