top of page

Over ons

IMG_6174.JPG

Wij zijn de Kids van Amsterdam (KvA) en bieden kinderen en jongeren tussen de 5 en 25 jaar dans, muziek en theaterlessen van goede kwaliteit die door professionals worden gegeven. Wij geloven dat talent niet gebonden is aan leeftijd. Hierdoor ontstaan er groepen waarin jong en oud samenwerken aan gemeenschappelijke doelstellingen. Tijdens de lessen en optredens zijn zij op een leuke en intensieve manier met elkaar bezig en ervaren samen een gevoel van ‘trots’.

 

De stichting stelt kinderen in staat hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op creatief en sociaal gebied. Kringgesprekken, teambuildingsactiviteiten en goede doelen projecten zijn onderdeel van het jaarprogramma. Deze dragen bij aan het bieden van structuur en veiligheid. De kinderen kunnen hun zorgen thuis laten en gewoon weer even kind zijn.

Een andere doelstelling van stichting KvA is het vergroten van de betrokkenheid van de ouders bij de schoolcarrière en vrijetijdsbesteding van de kids. Ouders en buurtbewoners komen naar de KvA theatervoorstellingen en zien hoe hun kinderen zich ontwikkelen. Hun aanwezigheid resulteert bij veel van de deelnemende kinderen, tieners en jongeren in toenemende discipline.

"I believe the children are our future, teach them well and let them lead the way.Show them all the beauty they possess inside, give them a sense of pride to make it easier, let the children's laughter remind us how we used to be.  - Withney Houston"

Nathalie Oldenstam

Oprichter st de kids v adam 

In 2007 won ik de publieksprijs v Ymere (betere buurtprijs) in hotel arena. 132 personen stemden op het idee.

De start vd kids van adam

Gestart in het onderwijs, de Immigratie en Naturalisatiedienst, leerplicht Adam Noord, Jeugdzorg ( Levell voorheen Spirit) en maakte de switch naar het sociaal maatschappelijk domein.

Een trotse alleenstaande moeder van mijn zoon Gene en sta open voor mooie uitdagingen.Een pedagogische achtergrond, een verbinder en probeer er altijd te zijn voor mijn medemens.

De kids v adam is een plek waar een ieder gelijk is, waar je jezelf kan zijn en we samen zorgen voor je groei en ontwikkeling in deze samenleving.

Talentontwikkeling en sociaal maatschappelijk welzijn voor en door jongeren! 

Trots dat ik deze prachtige organisatie ben gestart en vol trots kan blijven dragen ( hopelijk voor altijd) 

IMG_0044.jpeg

De organisatie

Raad van Toezicht

IMG_0385crop_400x400.jpg
Martin Verbeet
faye.JPG
Fay Abdul
lorre rvt lid.jpg
Lorrelei Rijsdijk
bottom of page