top of page
Aanbod & Tarieven
Dans
girls with amanda.jpg
Muziek
KITCafe_Opening_29Sept2023_HQ-49.jpg
Theater
KITCafe_Opening_29Sept2023_HQ-19.jpg
Dans, muziek, theater en musical
Wij verzorgen verschillende soorten dans, muziek, theater en musical lessen voor kinderen en jongeren tussen 5  en 25 jaar). De lessen variëren van klassiek ballet tot Hiphop/Breakdance, drum, theater en musical. We kijken naar aanleg, ambitie en ervaring om de les te vinden die bij jou past. Om deze reden is een proefles verplicht zodat wij samen kunnen bepalen welke les het beste bij jouw ambitie aansluit. Meld je hier aan voor een gratis proefles.
 
Optreden in een professioneel theater
Alle groepen werken gericht volgens een thema. In 2019 was het thema 'Liefde is.. ' in 2024 gaan we van start met het thema 'Growth'. Samen met jouw docent wordt er wekelijks geoefend op stukken waarbij het thema wordt uitgedragen. Alle dansers, muzikanten en acteurs werken samen  aan het produceren van de jaarlijkse professionele theatershow waarbij iedereen zijn of haar talenten kan laten zien. De theatershow vindt plaats in één van de theaters in Amsterdam. We werken samen met diverse partners en we treden vaak op tijdens diverse festivals en vieringen van lokale ondernemers. Bekijk hier het lesrooster.

Bij de Kids van Amsterdam (KvA) kan jij diverse danslessen volgen. Wij delen talent niet in op leeftijd, maar op ervaring. Er zijn dus lessen voor beginners en gevorderden waaronder: Hiphop/Breakdance, Modern, Jazzballet, Kleuterballet, Theater, Muziek, Afrodance, Musical class.


Instroommomenten
Het nieuwe jaar begint in januari en eindigt in december. Er zijn twee instroommomenten, per 1 januari en 1 september. Wil jij inschrijven buiten de instroommomenten, dan kan dit alleen indien er nog plek is in de groepen. Houd er wel rekening mee dat je eerst een proefles volgt, zodat je zeker weet dat de les bij jou past en dat je op het juiste niveau kunt meetrainen. Iedereen mag eenmalig 1 les naar keuze gratis volgen.

Meld je hier aan voor een gratis proefles.

Tarieven

Tarieven dans, muziek en theater (Exclusief extra trainingen, activiteiten en evenementen)

Wil jij deelnemen aan 1 les per week, dan betaal jij 27,50,- Euro per maand. Liever meer dan 1 les per week volgen, dan ontvang je korting. Voor 2 lessen betaal je dan 50,- euro, voor 3 en/of meer lessen betaal je 65,- Euro per maand. (Exclusief extra trainingen, activiteiten en evenementen)

Tarieven Musical class (Exclusief extra trainingen, activiteiten en evenementen)

Wil jij deelnemen aan de Musical class, dan is het verplicht om auditie te doen. Instroommoment is 1 keer per jaar in maart (wijzigingen onder voorbehoud). 45,- euro per maand voor 1 Musical class per week. Elke extra les erbij krijg je 7,50,- Euro korting. Wil jij dus een Musical Class en een les Hiphop volgen, dan betaal je 65,- euro.

Eenmalige inschrijfkosten 

20,- Euro (dit is inclusief een T-shirt)

Stadspas 

Heb je een stadspas neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Met een stadspas betaal je eenmalig 15 euro inschrijfgeld (inclusief een T-shirt) en ontvang je een strippenkaart voor 10 lessen waar je gedurende drie maanden gebruik van kunt maken.

Jeugd Fonds Sport & Cultuur

Wil jouw kind op dansles, muziekles, toneelles of tekenles? En heb je een laag inkomen? Dan betaalt het Jeugd Fonds Sport & Cultuur het volledige lesgeld voor een jaar. 

Kan je geld krijgen voor jouw kind? Dit zijn de eisen:

  • Je kind woont in Amsterdam

  • Je kind is 2 jaar of ouder en jonger dan 18 jaar

  • Je kind wil creatieve lessen gaan doen na schooltijd. Dus géén sport en géén zwemles

  • Je kind wil de lessen het hele jaar doen

  • Je hebt een laag inkomen

Voldoe je aan bovenstaande eisen, stuur via deze link een mailtje naar ons. Wij zijn de tussenpersoon en kunnen de aanvraag voor jou in orde maken. Liever zelf regelen, via deze link vind je meer informatie.

Opzeggen

Heb je een jaarabonnement dan kan je tussendoor niet opzeggen. Betaal je per maand, dan hanteren wij na 6 maanden een opzegtermijn van één maand. Opzeggen moet voor de eerste van de maand en kan door een mailtje te sturen naar info@dekids.net met daarin vermelding van naam rekeninghouder en naam van de deelnemer. Zodra wij de mail hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging per mail met daarin de einddatum van het abonnement. 

logo de kids van Amsterdam 2_edited_edited.png

Maandelijkse betaling

Musical class
 

Volg 1 les per week en betaal het abonnement per maand

Prijs per maand:

€45,-

logo de kids van Amsterdam 2_edited_edited.png

Maandelijkse betaling

Musical Class plus 1 les naar keuze

Volg 2 lessen per week en betaal het abonnement per maand

Prijs per maand:

€50,-

logo de kids van Amsterdam 2_edited_edited.png

Maandelijkse betaling

Musical Class plus 2 lessen naar keuze

Volg 3 lessen per week en betaal het abonnement per maand

Prijs per maand:

€80,-

logo de kids van Amsterdam 2_edited_edited.png

Jaarlijkse betaling

1 les naar keuze
(dans, muziek en theater)

Volg 1 les per week en betaal het abonnement per jaar.

Exclusief extra activiteiten.

Prijs per jaar:

€330,-

logo de kids van Amsterdam 2_edited_edited.png

Jaarlijkse betaling

2 lessen naar keuze

(dans, muziek en theater)

Volg 1 les per week en betaal het abonnement per jaar.

Inclusief extra activiteiten.

Prijs per maand:

€450,-

logo de kids van Amsterdam 2_edited_edited.png

Strippenkaart voor 3 maanden

Stadspas

Volg 1 les per week naar keuze met jouw stadspas

Exclusief extra 

activiteiten:

€15,-

bottom of page