Zoeken

"Ik vind het erg leuk dat het bij de Kids niet alleen gaat om lessen te volgen"

Hallo ik ben Marit Hoffmann, ik ben 17 jaar en een stagiaire bij de Kids. Ik zit in mijn eerste jaar van de studie Social Work bij Inholland.


Ik ga de groepsgesprekken leiden die de kids met de docenten hebben voor de lessen beginnen. Tijdens de groepsgesprekken ga ik proberen de kids zo goed mogelijk te leren kennen en dat ze elkaar goed leren kennen.


Mij lijkt het ontzettend leuk om hier stage te gaan lopen want ik ken het al een beetje omdat mijn broertje hier ook op zang en theater les zat. Dus ik heb al veel leuke verhalen gehoord. En ik vind het erg leuk dat het bij de Kids niet alleen gaat om lessen te volgen, maar dat er ook goed wordt gekeken naar hoe het met alle kids gaat en veel aandacht voor gestoken in de persoonlijke groei van de kids.


Ik hoop een beter beeld te krijgen over welke functies een sociaalwerker kan hebben en daar ga ik tijdens mijn stage beter achter komen. Ik loop stage van november ’21 tot juni ’22 in die tijd ben ik hier elke dinsdag te vinden.
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven