Zoeken

Hoe vond ik de voorjaarsvakantie?

Deze voorjaarsvakantie begon het activiteitenrooster op de 20e van februari, die dag hebben wij met de kinderen “paint your feelings” gedaan. Hier was het de bedoeling dat de kidneren en tieners hun gevoelens uiten over corona. Daarnaast hebben we de film safety gekeken, dit was een erg groot succes. Ik was er toen weer op maandag, hier hebben we real life among us met de kinderen gespeeld. Dit was een erg grote hit, de kinderen hadden het erg naar hun zin. Vervolgens hebben we met de tieners een workshop seksuele voorlichting gedaan. Dit was voor de tieners erg leuk, ze konden al hun vragen stellen zonder schaamte.


Vervolgens hebben we op woensdag “build your dream room” gedaan, hier was het de bedoeling dat de kinderen en jongeren hun droomkamer gingen uitwerken in een schoenendoos, het leuke hiervan was is dat je kon zien hoe groot de fantasie was van de kinderen. Daarnaast deden ze allemaal erg hun best, omdat ze een mini make over konden winnen voor in hun kamer. Dit zorgde ervoor dat alle kids erg hun best deden.

Nadat maandag de real life among us zo een grote hit was hebben we besloten om dit vrijdag ook te doen, we hadden meer aanmeldingen dan ooit te voren, dit was nog een grotere hit dan maandag. We hebben vooral gefocust op het moeilijker maken van de tasks, dit lukte erg goed. Nadat de real life among us klaar was, kwamen de jongeren. Met de jongeren hebben we een huidverzorging workshop gedaan, hier leerde ze over welke producten wel te gebruiken en welke niet. Daarnaast kregen wij (de stagiaires) een verassing: namelijk een heerlijke massage van onze begeleider.


Toen kwam onze laatste dag, zaterdag 27 februari, alle kinderen kwamen om hun “build your dream room” af te maken. Dit was een erg groot succes, alle kinderen hebben uiterst hun best gedaan. Alle kamers zagen er helemaal top uit.


In het kort: het was een hele leuke week, vol gezelligheid en nieuwe dingen leren.


Groetjes,


Maxim (stagiaire)


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven