Zoeken

Dit bedrijf is top om stage te lopen

Tijdens onze stage bij de KVAO bestaat een groot deel van onze werkzaamheden uit het organiseren van projecten. Dit wordt vooral uitgevoerd door de studenten met als projectleiders onze begeleiders voor onze stage. Voor het uitvoeren van de projecten hebben we verschillende momenten waar we bij elkaar komen en met z’n alle zitten en onze ideeën gaan bespreken etc.


De projecten die we organiseren zijn bijvoorbeeld de vakantie activiteiten, Summer Bootcamp, South East parade en nog veel meer. De studenten krijgen de verantwoordelijkheid om de operationele plannen en marktonderzoeken uit te voeren. KVAO is een erkend leerbedrijf, dit houd in dat ze ondersteuning bieden aan de studenten en ze zullen begeleiden tijdens het organiseren van de projecten. Bij het organiseren van projecten komt er veel bij kijken zoals het promoten, het onderzoeken van de markt, organiseren etc.


Dit bedrijf is top om stage te lopen als je een Marketing & Communicatie of een evenementenorganisator volgt, vooral door de begeleiding en creatieve vrijheid die je krijgt als student.


Groetjes,


Emre Stagiaire


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven